lördag 7 januari 2012

Barn, backe och Berra

I dag vill jag slå ett slag från skidanläggningen Orsa Grönklitt.
Ett genomtänkt och bra alternativ för oss med halvtaskig, begagnad utrustning som helst letar de gröna pisterna. De som åker till Åre Skidfabrik och tillverkar sina egna skidor, har senaste kläderna från Houdini och åker helikopter till pisten vill jag avråda ett besök på klitten. Om ni inte vill träffa Berra förstås?

Det som gladde mig mest när vi väl kom till pisten (efter ett och annat moment de två sönerna) var att det var många andra föräldrar också, förutom vi, som var dumma nog att släpa upp för små ungar i pisten. Skönt. Jag var i gott sällskap av svettiga och joggande föräldrar som kämpade upp och ner för backen.
Men kul blev det. Synd bara att vi inte tog oss ända upp till den nybyggda toppstugan. Ett skrytbygge av rang! Dit upp får vi ta oss framöver när vi vunnit lite utrustning från Åre skidfabrik!

Barnen , Berra och vi hade en fin dag och ett par Berra-mössor var det tvunget att bli.
2 kommentarer:

  1. Ni ÄR ju värsta helyllefamiljen Marie (menat som komplimang)!!!! Rediga föräldrar i backen och det kan gott jämföras med Emil och Pippi-stuket. När jag skulle ha egen dag hemma åkte Micke och Julian buss till Bollan för att gå på Max där man fick en Max-balling som säckade ihop direkt och så godis på Biggans :) Jag låg hemma och läste Elle. Inte så Berra-aktigt precis (men rätt skönt). Fast innerst inne kände jag att vi borde va "ordentlig familj" och åka skridskor lr nåt. Nackdelen för sladdisen, känns som att jag redan gjort det där...

    SvaraRadera
  2. Tack för komplimangen Malin:)
    En dag på Max inte heller fel ;)
    Kram

    SvaraRadera